Dia mundial de l'aigua | Aigues d'Argentona

22 de Març: Dia Mundial de l’Aigua

CELEBREM EL DIA MUNDIAL DE L’AIGUA A AIGÜES D’ARGENTONA

El Dia Mundial de l’Aigua (World Water Day) se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l’atenció en la importància de l’aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d’aigua dolça. L’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de març de 1992 com el primer Dia Mundial de l’Aigua i aquest any la campanya a escala internacional té com a lema Aigua per la Pau (Water for Peace)

El Dia Mundial de l’Aigua va ser establert per les Nacions Unides durant la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) a Rio de Janeiro. Té com a objectiu augmentar la consciència sobre la importància de l’aigua dolça i advocar per la gestió sostenible dels recursos hídrics.

Cada any, el Dia Mundial de l’Aigua se centra en un tema específic relacionat amb l’aigua. Aquests temes varien cada any i aborden diferents aspectes de la gestió de l’aigua, com l’accés a l’aigua potable, la conservació dels ecosistemes aquàtics, la lluita contra la contaminació de l’aigua, entre d’altres.

L’aigua és essencial per a la vida i juga un paper fonamental en el desenvolupament sostenible, la salut pública, la seguretat alimentària i el creixement econòmic. Malgrat la seva importància, moltes regions del món encara enfronten desafiaments pel que fa a l’accés a l’aigua neta i segura, la gestió dels recursos hídrics i la mitigació dels impactes del canvi climàtic en els recursos hídrics.

Per tant, el Dia Mundial de l’Aigua ofereix una oportunitat per reflexionar sobre aquests desafiaments i promoure accions concretes per garantir un accés equitatiu i sostenible a l’aigua per a tothom, així com per protegir i conservar els recursos hídrics per a les generacions futures.

Per a més informació o aclariments, poseu-vos en contacte amb el servei

d’atenció al client d’Aigües d’Argentona.

aiguesargentona.cat

93 797 06 03